Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Számitógépre van olyan program...

Számitógépre van olyan program amivel rock zenéhez tudok dob effekteket felhasználni?

Figyelt kérdés
Olyan kellene amit apró kis részekből tudok összetenni pl csak egy sima láb kick meg hasonló. Nem olyan kell ami egy kész ütem vagy kombináció. Remélem értitek mire gondolok.
2022. okt. 1. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az FL Studio egy jóféle kis zeneszerkesztő program. Vannak YouTube videók, nézd meg, és tanulj!

Az igazi zeneszerkesztés itt kezdődik.

Igaz, fizetős, de vannak torrent verziók is, kezdetnek jó lesz.

2022. okt. 1. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden DAW ilyen. De azért rockzenét nem szoftverben kell összerakni, hanem a próbateremben. Lehet demózni, de sokkal hamarabb el lehet szájdobolni, magyarázni egy dobosnak az ötletedet, mint midiben összebarkácsolni. Nem loopokról beszélünk, hanem zenéről, ahol fontos az egyéni intuíció, hangszeres játék és a közös kémia. Gépen sosem lesz olyan.
2022. okt. 1. 11:08
 3/5 A kérdező kommentje:

1# köszi kipróbálom :)

2# Persze tudom én de én csak hobbi szinten foglalkozok gitárral :)

2022. okt. 1. 18:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldanom. Leszedtem a Mt Drumkit 2 őt azt reaper ben efektkent betettem szedtem le a reaverhez egy toolkitet meg még pár ilyen kieget és megúsztam 50 MB ból de letöltöttem a Fl studiot is de abban nehezebb ezeket beallítani, meg nem akarok en studio szintu dob effekteket csak hogy legyen valami hatter ritmus
2022. okt. 2. 07:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Cakewalk by BandLab

Teljesen ingyenes, professzionális DAW. Van benne saját virtuális dobos, az SI Drums, de elég nyavalyás hangja van. Az MT Power Drumkit2 már sokkal jobban teljesít, minden csatornája külön rútolható, és effektezhető. Én viszont a legjobb ingyenesnek az Steven Slate Drumst ítéltem meg (SSD5), ott például a lábcinhez is annyiféle artikuláció van, amivel teljesen meg lehetsz elégedve. Persze lehet vásárolni bele más dobtesteket, cinkészleteket, de az ingyenes szerkóval is pazar eredményeket tudsz létrehozni rockzenéhez.

[link]

2022. okt. 4. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!