Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez egy létező weboldalas játék?

Ez egy létező weboldalas játék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gyorsan megpróbálom leírni miről is van szó.

Egy weboldalas játékról van szó, amit körülbelül 8-9 évvel ezelőtt játszottam. Fogalmam sincs a nevére, és a műfaji megnevezésére. Az emlékeim nagyon foszlányosak, csak képek vannak meg.

A játék lényege :

- 3 pályarészre emlékszem, Egy Kocsma a tenger mellett, Egy Tengeralattjáró, és egy Padlás

- First Person játék, a saját karakterem nem volt látható, a karakter szemszögéből láttam mindent

- Ábrázolása rajzolt, teljesen 2D-s, kicsit Pinokkió beütés ( Jepetto háza )

- A játékban nem volt pályaválasztás, úgy emlékszem mindig ugyan ott kezdődött, a tengeralattjáróban.

- Kattingatós, egyik szobából lehetett a másik szobába lépni, és dolgokat kellett gyüjteni hogy továbbmehessek.

-Eddig sosem találtam Youtubeon egyetlen egy videót sem róla, sőt még említést sem.

Sokkal kidolgozottabb volt mint egy flash játék, és lehet a gyermeki fantáziám miatt hamis emlékek keletkeztek, kérlek segítsetek akár csak műfajilag, vagy névügyileg. Több mint 3 éve kutatom mi is lehetett ez a játék.

Bármilyen segítségnek nagyon örülnék.

2022. szept. 30. 08:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azért kommentelek, mert engem is érdekel, hogy mi ez.De szerintem ebből nem hiszem, hogy bárki meg tudná (neked/nekem/bárki másnak) mondani.
2022. szept. 30. 08:48
 2/11 A kérdező kommentje:

Esetleg te játszottál vele?

Mert ha igen akkor van remény

2022. szept. 30. 09:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Én gyerekkoromban nagyon sok számítógépes játékkal játszottam már csak azért is, mert egy betegségből adódóan nem nagyon mehettem gyerekközösségbe, és aránylag, egy gyerekhez képest - a rengeteget voltam gép előtt (annál többet már talán csak a mamámnál).

Valami rémlik. De ha most ez egy munkahelyi feladat lenne, hogy mondjuk te lennél a főnököm és ennyi infó alapján azt a feladatot adnád nekem, hogy ennyi infó alapján találjam ki (derítsem ki), mi volt ez a játék... hát, nagyon nagy bajban lennék...

2022. szept. 30. 10:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretném a feladatot rád hárítani, de én kezdem úgy gondolni hogy sosem találom meg. Esetleg ha bármilyen tipped van a játékról, vagy hogy keressmn kérlek írj. ( Van Discordod? )
2022. szept. 30. 10:24
 5/11 A kérdező kommentje:
keressem*
2022. szept. 30. 10:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt vedd figyelembe hogy nagy valószínűséggel flash alapú játék, így lehet hogy sose lesz meg, ha mégis, akkor is művészet lesz futtatniY
2022. okt. 2. 18:25
 7/11 CspCsj ***** válasza:

Talán a flash játékarchívumokba érdemes belenézni, de hosszú a lista.

Pl.:

[link]

[link]

[link]

stb.

2022. okt. 3. 08:31
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Lecsekkolom az oldalakat

2022. okt. 3. 18:41
 9/11 A kérdező kommentje:

Update

A tengeralattjárós játék megvan, a neve Bermuda Triangle Escape. Viszont nincs köze a kocsmás és padlásos játékhoz, szóval azt még keresem.

2022. okt. 3. 19:42
 10/11 A kérdező kommentje:

Update v2

A padlásos játék is megvan, a neve The Great House Escape.

A kocsmás játékot még keresem

2022. okt. 3. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!