Ez egy létező weboldalas játék?
Sziasztok!
Gyorsan megpróbálom leírni miről is van szó.
Egy weboldalas játékról van szó, amit körülbelül 8-9 évvel ezelőtt játszottam. Fogalmam sincs a nevére, és a műfaji megnevezésére. Az emlékeim nagyon foszlányosak, csak képek vannak meg.
A játék lényege :
- 3 pályarészre emlékszem, Egy Kocsma a tenger mellett, Egy Tengeralattjáró, és egy Padlás
- First Person játék, a saját karakterem nem volt látható, a karakter szemszögéből láttam mindent
- Ábrázolása rajzolt, teljesen 2D-s, kicsit Pinokkió beütés ( Jepetto háza )
- A játékban nem volt pályaválasztás, úgy emlékszem mindig ugyan ott kezdődött, a tengeralattjáróban.
- Kattingatós, egyik szobából lehetett a másik szobába lépni, és dolgokat kellett gyüjteni hogy továbbmehessek.
-Eddig sosem találtam Youtubeon egyetlen egy videót sem róla, sőt még említést sem.
Sokkal kidolgozottabb volt mint egy flash játék, és lehet a gyermeki fantáziám miatt hamis emlékek keletkeztek, kérlek segítsetek akár csak műfajilag, vagy névügyileg. Több mint 3 éve kutatom mi is lehetett ez a játék.
Bármilyen segítségnek nagyon örülnék.
Esetleg te játszottál vele?
Mert ha igen akkor van remény
Én gyerekkoromban nagyon sok számítógépes játékkal játszottam már csak azért is, mert egy betegségből adódóan nem nagyon mehettem gyerekközösségbe, és aránylag, egy gyerekhez képest - a rengeteget voltam gép előtt (annál többet már talán csak a mamámnál).
Valami rémlik. De ha most ez egy munkahelyi feladat lenne, hogy mondjuk te lennél a főnököm és ennyi infó alapján azt a feladatot adnád nekem, hogy ennyi infó alapján találjam ki (derítsem ki), mi volt ez a játék... hát, nagyon nagy bajban lennék...
Köszönöm szépen.
Lecsekkolom az oldalakat
Update
A tengeralattjárós játék megvan, a neve Bermuda Triangle Escape. Viszont nincs köze a kocsmás és padlásos játékhoz, szóval azt még keresem.
Update v2
A padlásos játék is megvan, a neve The Great House Escape.
A kocsmás játékot még keresem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!