DAEMON tools-al lehet windows-t telepíteni?
A Windowsnak a telepítéshez be kell bootolnia. Ezt pedig csak rendszerindítással tudod elérni, mielőtt betöltődne bármilyen telepített op.rendszer a merevlemezről.
Daemon tools-ban azért tudod megnyitni, mert a telepítő ISO formátumú, amit a daemon kezel. Ha be is jön a telepítő, egy egész op.rendszert te nem fogsz tudni a futó op.rendszerről telepíteni, esetleg csak részprogramokat tudsz kiválasztani a (virtuális) lemezről, és azt telepíteni.
De tud. A Windows Vista és 7 támogatja ezt a lehetőséget. Ha már van működő rendszere, például egy Windows XP, akkor le tud vele futtatni egy frissítő telepítést. Én régebben Vista -nál ki is próbáltam ezt.
Bár szerintem kókányolás az egész. A tiszta telepítés a tuti. ;)
Meghagyja a régi operációs rendszer minden szemetét, egy csomó szabad területtől megfosztva téged. Akkor most mi abban a "tiszta", szerinted?
Az OK hogy így is működik, máskülönben a Microsoft nem dolgozta volna ki ezt a lehetőséget. Viszont "tiszta telepítésnek" semmiképp sem nevezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!