Véglegesen törölt fájlok megmentésére eszközök?
Figyelt kérdés
Ismertek olyan INGYENES megoldást, amivel ingyenesen visszalehet állítani a véglegesen törölt fájlokat? (Tehát a kukából is törölve vannak) Gondolom egy alkalmazás tudna ilyeneket megkeresni... Ha ez számít, videókról van szó és windows 10-es rendszer2022. szept. 28. 17:47
1/5 anonim válasza:
Ezek közül válogass:
De jobb ha tudod, garancia nincs rá, hogy egy törölt fájl (teljesen) visszaállítható. Minél régebben volt törölve, illetve minél többet használtad közben a gépet, annál kisebb az esély.
2/5 anonim válasza:
Ingyeneset nem, de Active file recovery.
3/5 anonim válasza:
Recuva. Ingyenes és magyarul is tud. Nekem már sokszor segített :D
4/5 anonim válasza:
GetDataBack nevű progival nekem 99%ba visszahozott egy teljes leformázott winyot, ncore-ról szedtem le.
5/5 anonim válasza:
Ebben a videóban SD kártyáról törölt videó lett visszahozva, majd javítani is kellett mert nem lehetett lejátszani a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!