Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom letölteni a...

Hogyan tudom letölteni a Windows Exel-t?

Figyelt kérdés
jelentkeztem egy Irodai asszisztensi tanfolyamra és nem tudom hogy hogyan tudom letölteni a Windows Exelt
2022. szept. 27. 20:02
1 2
 11/14 P.O.C. ***** válasza:

Csak az a gond, hogy a vizsgán nem LibreOffice -t fognak kérdezni.

Az Excel a Microsoft Office programcsomag része.

A legegyszerűbb, ha megkérsz egy számítástechnikához jobban értő ismerősödet, hogy telepítse fel neked a gépre.

Nem legális forrást azért nem javaslok, mert nagyon könnyű úgy bekapni valami vírust. Főleg a laikusabbaknak. Ha nincs ilyen ismerősöd, akkor legolcsóbb, ha licencet veszel:

[link]

Ott majd küldenek letöltési linket is amit a vett kulccsal be tudsz aktiválni.

Ez amolyan szürke megoldás, de jóval olcsóbb mint a bolti. És nincs benne kockázat, mint a teljesen kalóz megoldásokban.

2022. szept. 28. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:

"Csak az a gond, hogy a vizsgán nem LibreOffice -t fognak kérdezni."

Na ITT a probléma az oktatással. Nem készséget tanítanak, hanem programot. Nem azt tanítják meg, hogy mire való a táblázatkezelő, milyen fontos funkciói vannak, esetleg hogyan használhatod a függvényeket, hanem bemagoltatják az Excel felületét és parancsait. Aztán az egyszerű titkárni már attól is lefagy, ha az új Excel verzióban máshová raknak egy ikont.

Ha értelmes lenne az oktatás, akkor tökmindegy lenne, hogy MsOffice, LibreOffice, OpenOffice vagy más, elboldogulna a delikvens. De ahhoz GONDOLKODNI kellene megtanítani elsősorban az embereket, nem pedig szolgai módon másolni egy kész mintát.

2022. szept. 28. 13:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem majd ráérsz akkor gondolkodni ezen, ha elkezdődött a tanfolyam, azon belül is ez a témakör. Bent használod az Excel-t, otthon pedig a LibreOffice-t, ami nagyon hasonló sok szempontból, talán a tanár is ismeri, és segít. Nyilván nem veszi meg (fizet elő rá) senki csak egy tanfolyam miatt. Kölcsönözhetsz, vagy le is tölthetsz (pénzért persze) Excel könyveket. Sok dolog (nem feltétlenül dizájn, inkább eljárás) 30 éve nem változott. Biztos van egy rakás videó is, vagy ingyenes leírás. Teljeset ne várj, az több ezer oldal lenne, és nem is kérnek mindent a vizsgán. Elindulhatsz majd innen is: [link]
2022. szept. 28. 14:27
 14/14 anonim ***** válasza:

"már ha te voltál"

Nem én voltam.

"de nem a másolata azért"

Szerencsére tényleg nem a másolata. :D

2022. szept. 28. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!