Elég régi már a lap-top.(HP)Most telepítették rá a Windows 10-et.Meddig lesz jó amúgy?Kell majd váltani utána?Vagy meddig lesz rá támogatás?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyon nagy gépes,csak filmezek,meg netezek rajta.2022. szept. 27. 09:45
1/12 Morzsi007 válasza:
Mennyire régi? Milyen processzor van benne? HDD vagy SSD?
2/12 anonim válasza:
Meddig lesz jó amúgy? - Ez teljesen szubjektív, ameddig neked megfelel
Kell majd váltani utána? - Nem kell, semmi sem kötelező
Vagy meddig lesz rá támogatás? - Várhatóan 2025-ig
3/12 A kérdező kommentje:
SSd most rekták bele.
2022. szept. 27. 10:13
4/12 anonim válasza:
"Meddig lesz jó amúgy?"
Amíg haza nem érsz vele. Utána azonnal panaszkodni szokás...
5/12 A kérdező kommentje:
Windows 10-re kérdeztem hogy meddig jó.És nem panaszkodom,amügy tök jó a 8.1 -hez képes :)
2022. szept. 27. 12:11
6/12 Morzsi007 válasza:
Milyen hardver van benne,? ez az, ami leginkább meghatározza, de még nem kaptunk választ.
7/12 anonim válasza:
#6 Teljesen mindegy, nem arra vonatkozott a kérdés.
8/12 anonim válasza:
2025-ig van rajta támogatás. Más kérdés?
9/12 anonim válasza:
Melyik HP ez a laptop? Nekem van egy felújított hat éves procival, de SSD, 8 GB, 256 GB stb. van benne. Prima jó kis gép.
10/12 A kérdező kommentje:
SSD 256GB
2022. szept. 28. 08:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!