Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet Counter Strike...

Hogyan lehet Counter Strike 1.6-ba egy általunk kiválasztott grafitit berakni?

Figyelt kérdés
Na szóval, amit a T betűvel tudok nyomni az a grafitit... azt akarnám olyan képre változtatni amit én töltök fel.
2010. szept. 25. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Letöltesz egy Half Life Logo Creator-t, elinditod, beraksz egy képet,rákattintasz a resize-re, aztán kiválasztod a counter strike addont> majd rákatt a Make Wad-ra>>amit csinált wad-ot átnevezed tempdecal.wad-ra és bemásolod a csé mappa>cstrike részébe.
2010. szept. 25. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok

és rakjad írásvédettre mert visszafogja állitani a logod.

2010. szept. 25. 20:47
 3/5 Klavaro ***** válasza:
ez így minden szép és jó de nekem az a baj hogy multiplayer-en nem látom csak..1 játékos módban és multiplayer-en az alap logó van mit csináljak?? HELP ??
2012. jún. 22. 23:08
 4/5 Klavaro ***** válasza:
Az elöző vagyok na most meg oldodam hogy multin is lássam de más viszont nem látja?! HELP
2012. jún. 23. 13:18
 5/5 Klavaro ***** válasza:
előző vagyok megint na sikerült meg csinálni de elsőre nem látták csak 1-2 ujra inditás után
2012. jún. 24. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!