Van olyan eszköz, ami helyettesíteni tud egy jó minőségű VPN programot?
Az informatikai biztonságban a legnagyobb döntő tényező a felhasználó. Ő az aki jóváhagy mindenféle műveleteket, letölt kártékony .exe fájlokat (számomra linuxosként röhejes, hogy még mindig exe fájlokat használunk) és aki rákattint mindenféle megkérdőjelezhető linkekre. Lehet neked több százezres hálózati biztonságod ha annyira hülye vagy az egészhez, hogy "persze, engedélyezek én mindent csak hagyjon már békén és ne kérdezgesse meg állandóan!".
Én 2014 óta nem használok vírusirtót (már Windowson sem használtam) nem kattintok rá furcsa linkekre (nem is nagyon kapok ilyet), nem adom meg semmilyen adatomat sehova és nem töltök le softonic-os Jóskapista által összerakott exe fájlokat.
Soha semmilyen vírust nem kaptam még így. Szóval ahelyett, hogy marketinges f@szságokra költenél inkább tanuld meg használni az internetet és a hálózatot biztonságosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!