Mi a gond mostanság a Safari böngészővel? Ez csak valami bug, vagy a készülékemmel lehet valami gond?
Valami szoftveres kínja van.
Csinálj kényszerített újraindítást az iPadon!
Tartsa megnyomva egyszerre a felső gombot és a Főgombot. Amikor megjelenik az Apple embléma, engedje el mindkét gombot.
Sajnos nem vált be, rengetegszer megpróbáltam, de mindhiába! Ugyanott folytatja a lapbezárásokat, és egyre durvábban!
Ez a hiba egyébként először még az iOS 15.4-nél jött elő nálam, aztán az ezutáni szoftverfrissítésekkel szép lassan javult; pár hete viszont frissítettem a 15.6.1-et, amelyhez egyébként az a volt írva, hogy „kijavít egy hibát a Safariban, amely miatt a lapok egy korábbi oldalra állhattak vissza”, tehát itt azt gondoltam, hogy teljesen megszűnik mostmár, de pont ezzel a verzióval visszatért az összes hiba és mostmár rosszabb, mint az iOS 15.4-nél volt. (Most is csak úgy bezárt random 5-6 lapot, ahogy ezt a választ leírtam; pedig nincs beállítva nálam még az „egy idő után automatikus lapbezárás”-opció sem, direkt megnéztem)!
Más tippet esetleg nem tudsz még javasolni? Vagy valaki más, akinél még jelen van ez az probléma?
1. beszedtél valami kártevőt ami nem odavaló
2. ha nem az 1. , akkor szimplán csak összekavarodott valami legbelül az ios-ban. Csinálj egy rendszervisszaállítást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!