WORD 2013 miért van az, hogy hirtelen írás közben a betűtípus átvált egy másikra, mint amilyet használtam? Hiába állítom be alapértelmezettnek, visszadobja amit nem szeretnék. Roppant szétzuzza az agyam már :-D
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 16:44
1/2 anonim válasza:
Először beírod a szöveget és utána formázod, vagy először létrehozod a kívánt formázást és azzal kezded el írni a szöveget? Az első a helyes módszer, ilyenkor a formázás csak a kijelölt szövegre lesz érvényes; a másodikkal nem (csak) a szöveget formázod, hanem az adott sort. Így írás közben egy már előformázott sorra ugrasz át, akkor annak a beállításával folytatja az írást.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez egy teljesen új dokumentum, nem volt előtte semmilyen formázás (csak átállítottam a betűtípust).
Pl kijavítok valamit a sorban és a következő szó (még ugyanabban a sorban) már más betűtípus :-D Agyfaszt kapok :-D
Biztosan van valami amit véletlenül ki x-eltem, vagy hasonló, nem?
Alapbeállítasnak is jóváhagytam azt a betűtípust és nem igazán hatékony :-D
2022. szept. 6. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!