Windows 10 operációs rendszeren milyen biztonsági dolgot kell kikapcsolni, hogy fel tudjam telepíteni a uTorrent klienst?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Újratelepítettem a gépemet és Microsoft fiókkal vagyok belépve. Szeretném telepíteni az uTorrentet, de az folyamatosan azt írja ki, hogy vírust észlel. Illetve pendrive-ról sem lehet telepíteni. Mit kell kikapcsolni, hogy működjön?2022. aug. 31. 20:46
11/13 anonim válasza:
Deluge. Ezerszer jobb torrent kliens és nincs benne vírus.
12/13 anonim válasza:
Nekem a defender az utóbbi időben folyton letiltotta az Utorrentet. A Norton is letiltotta, de érdekes módon most, amikor újra letöltöttem, nem volt baja vele. Amúgy meg miért lenne az uTorrent vírusos? Ki kell venni a pipát az extra szoftverek mellől, és nem telepíti őket. Ennyi. A reklámokat még el lehet viselni, közel sem olyan idegesítőek, mint pl. a youtube-on.
13/13 anonim válasza:
#12 minek viseljem el, ha van olyan amiben nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!