Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan telepíthetném újra a...

Hogyan telepíthetném újra a Windows Live Messenger régi verzióját?

Figyelt kérdés
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy letöltöttem a 2009-es verziót. Ezzel rengeteg problémám volt - nem jelzett, ha üzenetet kaptam, nem települt a plus, stb, így gondoltam, uninstallálom, és letöltöm a régi verziót. Rengeteg törlő programmal próbálkoztam (hagyományos eltávolítás, CCleaner, Windows Installer Cleanup Utility), mégsem engedi újratelepíteni a régi verziót. Mit tegyek még?
2008. dec. 22. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
windows újra telepítés
2008. dec. 22. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A registry-ből is ki kell takarítani mindent ami a live-hoz tartozó bejegyzés.

Programok - Kellékek - Parancssor ide beírod, hogy regedit

Ha megnyitotta akkor Ctrl-F beírod hogy Windows Live Messenger és törlöd az összes találatot.

Újra indítod a gépet és elvileg olyan lesz mintha nem lett volna soha telepítve a messenger, és akkor engedi föltenni.

Vagy még egy lehetőség, rendszervisszaállítás és kiválasztasz egy olyan időpontot amikor még a régi jó messemger volt fönt és visszaállítod az xp-t arra az időpontra. Ezt a programot a Startmenü - Kellékek - Rendszer menüben találod.

A regedittel óvatosan mert egy rossz mozdulat és annyi az egész XP-nek és akkor csak újratelepíteni tudod.

2008. dec. 22. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nézd: [link] ide regisztrálsz és letöltöd ezt a progit! Ez minden bonyodalom nélkül letakarítja a gépről és akkor máris telepíthetsz egy másik verziót. Én is ezzel szabadultam meg tőle. :)
2008. dec. 22. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!