Valorant hibaüzenet? Segítség!
Figyelt kérdés
VAN9001 hibakód
“This build of Vanguard requires TPM version 2.0 and secure boot to be enabled in order to play”
Játékot el tudom indítani, viszont a menüből kb 15-20 másodperc után ezzel a hibaüzenettel ki is dob.
Nem vagyok nagy gépzseni, valaki tudni segíteni, hogy ilyenkor nekem mi a teendőm? Nagyon hálás lennék!
Asus x515e
2022. aug. 28. 22:09
1/6 anonim válasza:
BIOSban (nyomkodd az F12, F2 vagy DEL gombot amikor indul a gép, alaplapfüggő melyik gomb, nem kizárt, hogy teljesen más gomb lesz a te estedben), majd kapcsold be a fentebb említett beállításokat. Lehetséges, hogy nem pontosan az lesz a nevük, szintén BIOStól függ
2/6 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá, keress rá az alaplapod típusára + arra, hogy hogy kell bekapcsolni ezeket
3/6 A kérdező kommentje:
Asus x515E laptopom van
2022. aug. 29. 18:09
4/6 A kérdező kommentje:
Ezzel annyi a probléma, hogy a secure boot nem aktív, és nem tudom át sem állítani. A secure boot control-hoz pedig kellene key management.
2022. aug. 29. 18:17
5/6 A kérdező kommentje:
A TPM verzióm megvan 2.0
2022. aug. 29. 18:28
6/6 A kérdező kommentje:
Szuper! Megoldottam! :D
2022. aug. 30. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!