Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valorant hibaüzenet? Segítség!

Valorant hibaüzenet? Segítség!

Figyelt kérdés

VAN9001 hibakód

“This build of Vanguard requires TPM version 2.0 and secure boot to be enabled in order to play”

Játékot el tudom indítani, viszont a menüből kb 15-20 másodperc után ezzel a hibaüzenettel ki is dob.

Nem vagyok nagy gépzseni, valaki tudni segíteni, hogy ilyenkor nekem mi a teendőm? Nagyon hálás lennék!

Asus x515e

#hibaüzenet #Valorant #Játszaniszeretnék
2022. aug. 28. 22:09
 1/6 anonim válasza:
100%
BIOSban (nyomkodd az F12, F2 vagy DEL gombot amikor indul a gép, alaplapfüggő melyik gomb, nem kizárt, hogy teljesen más gomb lesz a te estedben), majd kapcsold be a fentebb említett beállításokat. Lehetséges, hogy nem pontosan az lesz a nevük, szintén BIOStól függ
2022. aug. 28. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá, keress rá az alaplapod típusára + arra, hogy hogy kell bekapcsolni ezeket
2022. aug. 29. 09:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Asus x515E laptopom van
2022. aug. 29. 18:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezzel annyi a probléma, hogy a secure boot nem aktív, és nem tudom át sem állítani. A secure boot control-hoz pedig kellene key management.
2022. aug. 29. 18:17
 5/6 A kérdező kommentje:
A TPM verzióm megvan 2.0
2022. aug. 29. 18:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Szuper! Megoldottam! :D
2022. aug. 30. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!