Kaphatnék egy EREDETI CD kulcsot?
Figyelt kérdés
a call of duty 4-hez szeretnék egy eredeti CD kulcsot (serialt) kérni, van meg minden, működik csak online játszanám és mindíg kér egy serialt, és ezért kéne. De csak aki biztos benne hogy eredeti kérem csak az válaszoljon. Előre is köszi...2008. dec. 21. 22:57
1/9 anonim válasza:
vedd meg:Degy eredeti kulcs másnak is pénzbe kerülne...
2/9 anonim válasza:
Eredeti kulcsot nem fogsz kapni ingyen, hiszen annak értéke van. Esetleg egy barátod lehet olyan jófej, hogy ad, de vadidegenektől ne is remélj ilyet.
3/9 A kérdező kommentje:
haha.... kösz a sok segítséget :@
2008. dec. 22. 21:47
4/9 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5/9 anonim válasza:
Én erre csak azt tudom mondani, hogy az illegális szoftverhasználat legyen már mindenkinek az egyéni szociális problémája, nem kell itt még nyíltan beszélni róla. Gondolj csak a Nagy Testvérre pl. :-D Amúgy meg ha már így áll a helyzet, legalább legyen annyi sütnivalód, hogy egyénileg utánanézel a neten. Millió ilyen oldal létezik. Persze elsőnek ott a www.google.com. Beirod a kérdésed, s lám... az információtengerrel Mózes sem tudna mit kezdeni. Meg amúgy is: BOLDOG KARÁCSONYT!
6/9 A kérdező kommentje:
Viszont....de kerestem én mindenütt, ezért fordultam ide :D
2008. dec. 25. 00:29
7/9 anonim válasza:
Pfff, ki lenne az a hülye, aki megveszi a játékot 12 000 Ft-ért, és odaadja neked a CD kulcsot
8/9 A kérdező kommentje:
Nyugi, már megvan több helyről is... Úgyhogy le vagy szarva... Bannoltatom az összes CD kulcsot a privát WH-mal vazze!!!
2009. szept. 6. 01:57
9/9 Dunavecsei válasza:
de vagány vagy hülye gyerek !! :/
Itt kéred a CD-keyt azt másokat leszarozol ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!