Ki használja az avast! Internet Security tűzfalát?
Annyit szeretnék kérdezni róla hogy:
-egyszerű?
-meg vagytok vele elégedve?
-nem pofázik sokat?
-nem lassítja a gépet?
Ezekre lennék kíváncsi az avast! IS tűzfalával kapcsolatban. Köszi a válaszokat.
Bugos, gyenge, túl új, nem kiforrot, és és nem ingyenes...
Alternatívák:
COMODO Internet Security
vagy
COMODO Firewall + avast! Free Antivirus
vagy (Win7-re):
Win. tűzfal + avast! Free Antivirus
Milyen op.rendszer használsz?
Amúgy használhatsz még ZoneAlarm-ot is avast mellé.
Más vírusirtó mellé most hirtelen nem tudom, mi lenne jó.
Mert teljesen új, és az avast! háza táján, amibe belekezdenek, az egy (jó)darabig nem lesz minőségi... Pl. a Sandbox se ér semmit se, ezt olyanoktól tudom, akik tesztelték.
Sokan magát a vírusirtót is sz*rnak titulálják, nekem semmi bajom nincs vele. Másoknál sok mindent átenged. :S
A vírusirtója se annyira az.. Nálad is átenged minimum egy-két dolgot, futtasd a Malwarebytes' Anti-Malware-t. De azért még használható, ha óvatos vagy.
A tűzfala... 10 év múlva elég jó lesz xD
Jó, de az ESET nagyobb cég.
Nézd meg a NOD32-t, sokkal jobb az avast!-nál.
Mi az hogy nagyobb cég? Az ESET meg az avast! a két legnagyobb ellenfél és ezek között variálnak a felhasználók is. Ezt azért nem mondanám hogy sokkal jobb. Ha kicsit körülnéznél itt a gyakorikerdesek.hu-n egy rakás olyan választ látnál hogy előbb ESETet használt de az nem talált meg x számú trójait amit az avast megtalált. Az avast már rengeteg felhasználót húzta ki a szarból, többek közt engem is. Szerintem olvasd el ezt(NEM AZ ENYÉM A WEBOLDAL!!!!!):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!