Érdemes bekapcsolni az Automatikus Frissítéseket Windows XP-nél?
1.ha nem eredeti a windowson be ne kapcsold mert rakhatod újra az egészet
2.ha erdeti akkor ártani nem árt, de tudnod kell, hogy a Microsoft csak a 64bites verióra és az SP3-ra ad ki frissítéseket és azt is csak 2014-ig.
Ha engem kérdezel mindkét esetben jobban jársz, ha letöltesz egy vírusirtót és azt tartod naprakészen(pl.:AVG). Ja és a tűzfalad legyen bekapcsolva, ha nincs, keress azt is(jobban jársz az ingyenesekkel, mert különben nem tudod frissíteni, pedig az alapvető fontosságú a virusirtónál/tűzfalnál)
"1.ha nem eredeti a windowson be ne kapcsold mert rakhatod újra az egészet"
NEM értek egyet! Win7-em és XP-m van. Egyik sem jogtiszta. Be van kapcsolva az automatikus frissítés, és eddig semmi problémám nem volt belőle. Nem ész nélkül kell telepíteni az összes frissítést. A WGN (Windows Geniune Advantage/ Eredetiségvizsgáló eszköz) nevű frissítéseken kívül telepíthető az összes. Ha amit írtam, nem telepíted semmi gondod nem lesz. Tapasztalat! És kapcsold vissza frissítést, nem véletlenül találták ki!
Úgy állítod be az automatikus frissítéseket, hogy "Csak értesítsen mikor található frissítés, de én döntöm el, mikor töltöm le és telepítem azokat." Ezután ha talált frissítést megjelenik az ikonja a tálcán, rákattintasz, kiírja milyen frissítések elérhetőek. Itt pl. olyanok lehetnek:
Összegző biztonsági frissítés az XP rendszerhez (KBxxxxxx)
Eredeti szoftver valódi előny értesítőeszköz (KBxxxxxx)
Frissítés a Microsoft Outlook programhoz (KBxxxxxx) stb.
Ebből az elsőt telepítheted, a másodikat NEM mivel ezzel a programmal ellenőrzi a Microsoft a rendszer legalitását, a harmadik is mehet, de csak akkor ha az Outlook fent van a gépeden. Ha nincs fennt akkor is mehet, de felesleges. Ezekután kattints a letöltés gombra. Esetleg még megkérdezheti, hogy azokat a frissítéseket amiket most nem telepítettél, felajánlja-e a későbbiekben. Mond azt, hogy nem. Eltűnik az ablak elkezdődik a letöltés. Ha lejött feljön egy ablak és rákattintasz az Egyéni telepítésre, ellenőrzöd mégegyszer nincs-e olyan frissítés amit nem kell feltelepíteni, ha van kiveszed előle a pipát, ha nincs a telepítés gombra kattintasz. Eltűnik az ablak, elkezdi telepíteni, folytathatod a gépezést, majd amikor felajánlja, hogy a géped újraindítását, indítsd újra. Készen vagy. Ha bármi kérdésed van a későbbiekben, hogy melyiket telepítheted írj privátot!
"2.ha erdeti akkor ártani nem árt, de tudnod kell, hogy a Microsoft csak a 64bites verióra "
ez egy hülyeség!!!
tökéletesen frissíti a 32 bittes verziót is minden hónap második hetének, keddi napján!
XP-SP3/32 bit-em van, és a köv. frissítések jöttek le utóljára (válogatom őket, csak értesítést kérek, csak azt telepítem amit jónak látok!)
előző: tipp. ha egy idézetet használsz arra hogy alátámaszd vitában a véleményed akkor talán elolvashatnád azt előtte.
Azt írtam: " a Microsoft csak a 64bites verióra és az SP3-ra ad ki frissítéseket és azt is csak 2014-ig.
Tehát röviden és helyesn amit írtál azt jelenti, hogy: "hülyeség az hogy a Microsoft csak 64-bites Xp-re meg SP3-ra ad ki frissítéseket, mert SP3-ra is ki ad frissítéseket".
szóval __mégegyszer__: CSAK 64Bit-es XP-re meg SP3-ra van már frissítés és arra is csak 2014-ig
Ha informatikus, vagy számítástudós vagy, hagyd ezt figyelmen kívül, mert igazad van benne hogy konjunkció helyett diszjunkciót kellet volna használnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!