Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ajánlanátok ilyen videóvágó...

Ajánlanátok ilyen videóvágó programokat?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy egyáltalán nem értek a videó vágáshoz, teljesen kezdő vagyok.

Olyan programot keresek amivel tudom szerkeszteni az animációkat, amiket készítek, szóval nem kell, hogy nagyon profi legyen. Egy kezdőnek megfelelő lenne a tökéletes, de egy kicsit komplexebbel is biztos elboldogulok.

Ami fontos, hogy hangot tudja kezelni (bár ezt lehet mindegyik tudja, fogalmam sincs), és az is fontos lenne, hogy tudjak több réteget használni. Úgy értem, hogy mondjuk a hátteret, és maga az animációt külön sávban tudjam kezelni, bocsi ha így nem érthető.

Néhány áttünésre lehet hogy szükségem lesz, de kb ennyi.

És jó lenne ha nem hagyna vízjelet.

Kezdetben jó lenne ha ingyenes, de fizetőset is ajánlhattok

Bocsánat ha ez hülye kérdés, de tényleg egyáltalán nem értek hozzá.

#videó #videóvágás #Videóvágó program t
2022. aug. 21. 14:22
 1/3 anonim válasza:

Adobe after effects

Tutorial videók vannak fent ytubeon.

2022. aug. 21. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha egyszerű animácókat akarsz és ingyenes cucc kell synfig. Ha kell a 3D akkor (bár picit bonyolultabb) blender (szintén ingyenes)
2022. aug. 24. 12:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. aug. 25. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!