Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Játék hangjának rögzítése hogyan?

Dj Bax kérdése:

Játék hangjának rögzítése hogyan?

Figyelt kérdés
NEkem olyan program kellene amivel fel tudom venni mondjuk játék hangját zenéjét. Elindítom a felvételt és amit csinálok a gépen rögzíti a hangot és utána én majd kivágom ami kell belőle. Vagy ha csak videoként tudom megoldani az is jó abból is tudok csak hangot csinálni. Létezik ilyes valami program???
2022. aug. 20. 16:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Youtubon is amik fennt vannak videok hogy játszanak azokat is valami programmal csinálhatják
2022. aug. 20. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
2022. aug. 20. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ilyen van. A legegyszerűbb képernyőrögzítőktől, egészen a funkciógazdag, akár streamelő szoftverig, a WinCamtől az OBS-ig! :)
2022. aug. 20. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:

De ha csak a hangot szeretnéd felvenni kép nélkül, és ha meg is vágod, akkor a gép hangját az Audacity nevű hangszerkesztővel is rögzítheted. Annyi a lényeg, hogy a felvevőeszköz a Stereo Mix legyen. Ehhez lehetséges, hogy előbb engedélyezned kell a hangeszközöknél. A futtatásba írd be, hogy "mmsys.cpl", és menj át a felvétel lapra, és csekkold, hogy a Stereo Mix (Stereo keverő Magyarul talán, nem tudom, Magyarított Windowst használok, a Windowsom anyanyelve Angol különböző okokból), és ha le van tiltva, akkor nyomj rá jobb egérrel, és engedélyezd, és állítsd be a hangerejét. A 60 százalék tökéletes lesz, max 65, fölé már ne menj.

És végül már csak az Audacityben kell beállítanod, hogy a mikrofon helyett a stereo mixet vegye.

Ennyi. Ha kész vagy, állítsd le a felvételt, és vágd meg a hanganyagot.

2022. aug. 20. 16:50
 5/5 A kérdező kommentje:
stereo mixnek kéne lennie nincsen nekem csak mikrofon van meg 2 midid
2022. aug. 21. 16:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!