PC-re lehet külön szedni bekezdés szerűen a PDF szövegét?
Figyelt kérdés
Andoridon van az acrobat reader nevezetű pdf nézegető program, ott ha megnyitok egy több oldalas szöveget, pl egy könyvet, akkor van lehetőség egy beállításra - az oldalakat felnagyítja hogy kényelmesen tudjam olvasni telefonon, de ez még nem minden, a szöveget elkezdi tagolni, szüneteket hagy, olyan mintha bekezdéseket hozna létre, PC-re letöltöttem az acrobat reader-t de ott nincs ilyen gomb, sajnos a gomb magyar nevét nem tudom - "tap to show outline" és egy CSEPP az ikonja, van esetleg más program ami erre képes? vagy akár az acrobat reader tudja pc-n is?2022. aug. 20. 14:31
1/4 A kérdező kommentje:
ez a tap to show outline ezt elírtam:D sajnos a gomb nevét nem tudom, nem ez a neve, az ikonja viszont tényleg egy CSEPP ikon rajta kis vonalakkal
2022. aug. 20. 14:33
2/4 CspCsj válasza:
Ebook-os használatra ott a Calibre:
3/4 A kérdező kommentje:
köszi ez nagyon jó, egyetlen problémám van vele, hogy az oldal számokat nem mutatja, hogy épp hányas oldalon vagyok, csak %-ba jelzi, esetleg erre tudsz mondani valami beállítást hol tudom átállítani? én nem találtam erre sajnos semmit
2022. aug. 20. 18:04
4/4 A kérdező kommentje:
áh közben megtaláltam:D fejléc, lábléc állítás, köszi még egyszer, irály ez a program !
2022. aug. 20. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!