Hogyan tudok a terminálból msi-t installálni, ami az interneten található?
Figyelt kérdés
Tehát van egy .MSI fájl az interneten mondjuk a [link] és ezt szeretném cmd-n keresztül a gépemre telepíteni mondjuk a C:\Program Files\Szoftver útvonalra.
Amit eddig a Google-ban találtam, scripteket akartak futtatni, nincs egyszerű Windows parancs erre?
2022. aug. 18. 21:42
11/12 anonim válasza:
Én mostmár kíváncsi vagyok rá!
12/12 A kérdező kommentje:
Azzal kísérletezgettem, hogy elkészítem életem első CI/CD pipeline-ját, és az egyszerűség kedvéért, hogy ne nekem kelljen Runner-t beállítanom, Docker konténert valasztottam. A konténerrel csak parancssori commandokon vagy scripteken keresztül tudok kommunikálni és ahhoz, hogy futtatni tudja az én programomat, fel kéne rá telepítsek egy másik szoftvert. A Dockert sem ismerem egyáltalán, nem akartam belemenni nagyon a technológiába, mert most nem ez a fő fókuszom, így lehet, hogy létezne egyszerűbb megoldás is a problémámra, de elsőnek az jutott eszembe, hogy az internetről leszedem a szoftvert, ami hiányzik ahhoz, hogy futtathassam a programomat.
2022. aug. 19. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!