Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen fájlkezelő alkalmazást...

Milyen fájlkezelő alkalmazást használtok, ajánltok? (Windows)

Figyelt kérdés

Tippek, előnyök-hátrányok? Vagy maradni a Windows fájlkezelőjénél nem hatékony?

Régebben csak a Total Commanderrel volt tapasztalatom, ez mai napig elfogaható alternatíva vagy vannak már jobbak?

2022. aug. 14. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Amelyik Neked bevált.

Nekem a windows sajátja + Total.

2022. aug. 14. 22:11
 2/8 grafno ***** válasza:
44%
TC
2022. aug. 14. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
TC-t szokta meg mindenki. Bőven jó.
2022. aug. 14. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Total Commander. Mi más? Nem tudom elképzelni, hogy más is szóbajöhetne.
2022. aug. 14. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

Én maradok a Total Commander mellett. Nekem bevált.

De van ingyenes alternatívája pl a Free Commander és más is, de nekem nem jöttek be.

2022. aug. 14. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Na. Megérkezett az anti Total Commanderes lepontozó kommandó. Érvük persze most sincsen, csak ész nélkül nyomják a pirosat.
2022. aug. 15. 07:19
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

Igaz, már pár éve nem használok Windowst, de oprendszertől függetlenül mindig valamilyen kétpaneles fájlkezelőt használtam/használok. Anno DOS alatt Norton Commander (a Volkov is jó volt, csak azt később ismertem meg), Windows alatt Total Commander, bár kacérkodtam a FAR Managerrel is. Most Linux alatt meg Midnight Commander.

Az érveim egyszerűek és kézzelfoghatóak: ezekkel a fájlműveletek előkészületei nagyon gyorsan mennek, és nagyon kényelmesek. Persze, "bele kell tanulni", és ez az, ami miatt sokan nem szeretik. Na, nem mintha olyan sok időről és ismeretanyagról beszélnénk. A billentyűzettel meg potenciálisan sokkal gyorsabban lehet dolgozni, mint ahogy az egérrel bohóckodik az ember.

2022. aug. 16. 10:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Én leginkább Far Managert használok. Sok dologban okosabb, mint a TC, pl makrózható.

TC-t akkor használok, ha egyforma fájlokat kell keresni, mert ezt a Far Manager nem tud...

2022. aug. 21. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!