Mit tudnék csinálni az MSN programommal? Így nem tudok beszélni a férjemmel.35/N
Figyelt kérdés
Szóval valami miatt nem szuperál az MSN programom. Bejelentkezek és pár pillanat múlva kijelentkezik. Próbáltam már, hogy letöröltem az MSN-t aztán újra raktam, de akkor is ugyan ezt csinálja. A férjem külföldön dolgozik és nagyon ritkán tudunk beszélni még MSN-en is. Szóval elég fontos lenne a probléma megoldása. Köszönöm a válaszaitokat. 35/N2010. szept. 23. 14:26
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi a tudatlanságomért, de ez mi?
2010. szept. 23. 20:50
3/3 anonim válasza:
"msn"
Kliens ami sokféle protokollt tud, többek közt msn-t is.
Én msn-re és gtalkra használom linux és windows alatt. Hasonló még a miranda (az csak win-re van), de azt kicsit trükkösebb beállítani.
első válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!