Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tik tokon miért nem tudok...

Tik tokon miért nem tudok üzenetet küldeni? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Vagyis én tik tok on egy Charli D’amelio fan vagyok légyszi ne fújjozzatok az végett és ahogy küldöm a videóimat az ismerőseimnek amit 1-2 perce tettem ki akkor azt szokta kiírni hogy ,,túl sűrűn küldesz üzeneteket. Lazíts egy kicsit’’ de én már egy napot is vártam vagyis ,,lazítottam’’ egy napot is de ha küldöm a vidiket még mindig az írja ki. Miért? Videóim alá kommentbe oda is írtam hogy ha valakivel történt ilyen akkor az írja oda hogy tudjam hogy nem én vagyok az egyedüli akivel ez történik de senki nem írt semmit. Itt ha van a gyakori kérdések oldalon egy Charli fan az légyszi írja le hogy vele történt e már ilyen. És bárki le írhatja hogy történt e már vele ilyen. Légyszi segítsetek nagyon fontos lenne. Már elegem van belőle. Légyszi segítsetek🙏🏼.

Nem kérek olyan válaszokat se hogy akkor ne tik tokozz.

#probléma #Tik Tok #Charli fan
2022. aug. 5. 09:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Légyszi segítsetek nagyon fontos lenne🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥺🥺🥺😭😭😭
2022. aug. 6. 09:22
 2/3 anonim válasza:
A Tiktok sokszor korlátozza a 16 év alattiak üzenet küldését, van akinek egyáltalán nem engedi. Nem tudom ez a lehetőség nálad fent áll-e, de ha igen akkor lehet ez a gond.
2022. aug. 6. 18:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. aug. 8. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!