Felraktam most az xp-t is es fent van a win7 is de nem kerdez ra hogy melyiket inditsa el hanem egybol elinditja az xp-t, hogy tudnam megcsinalni hogy ne csak az xp-t tudjam hasznalni?
Én is így csináltam, de én külön winchesterre tettem, ezért nem is vesznek össze. Bootolásnál csupán át kell állítanom melyik winyó legyen az elsődleges és azt tölti be amelyiket akarom.
A dologhoz tartozik az is, hogy muszáj volt a második oprendszer telepítésénél az első oprendszer winchesteréről lehúznom a csatlakozót, hogy ne is lássa a gép, mert hajlandó abba a hibába esni, hogy mindkét meghajtóra írogat és ezért saját magát veri át.
Az előző válaszolóknak igaza van, mindig a korábbi verziójú Windows -al kezdjük a telepítést. Utána a későbbi verzió automatikusan létrehozza az indítómenüt.
Ha más sorrendben csináltad, ezzel a módszerrel még helyre tudod hozni: [link]
"A 7-est kellett volna először."
Elnézést. XP-t először, majd a 7-est, az megcsinálja a boot menüt. De a kolléga javaslata sem rossz, miszerint külön-külön, a másik winyót kihúzva telepítesz, és a BIOS-ból váltasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!