Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Red Alert 3: Elindul, minden...

Red Alert 3: Elindul, minden sima, aztán a menünél lefagy. Miért?

Figyelt kérdés
Hosszú idő után most nemrég újítottam gépet; izmos, mint a fene, repeszt rajta minden, semmi nem akad, még jobb is, mint a Red Alert 3-hoz ajánlott optimális konfiguráció, tehát hardvergond nem lehet. Red Alert 3-at elindítom, bejön, gyönyörűen lemegy az intro, az is sima, semmi nem akad; bejön a töltőkép, aztán a menüből már semmi nem látszik, csak a kis csillag jobboldalt fölül. Mi a fene van itt, mit lehet tenni, hogy normálisan működjön? Próbáltam feltenni a legújabb patch-et is, de az se segített.
2008. dec. 21. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor a RA3 föl szeretne menni az internetre, valszeg a tűzfalod tiltott le (előre be kell állítani, hogy fölengedje). Mielőtt ráengednéd a netre, töltsd le az alábbi patch-et ***** ha ezt föltelepítetted, FAH kezdetű exe fájl szeretne fölmenni a netre, őt kell fölengedi. Sok sikert!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. dec. 21. 09:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Kösz, leszedtem, megcsináltam mindent, de ugyanaz, semmi nem változott. Pedig minden fájlt bemásoltam/felülírtam a helyére, felraktam és engedélyeztem FAH-ot, meg az RA-t magát is, de ugyanúgy csak a nagy sötétség, és csak a csillag vigyorog jobb fölül. :/
2008. dec. 21. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
A géped újraindítása után indítottad el a ra3-at?
2008. dec. 21. 16:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt is kellett volna? Erről sehol nem esett szó. Bár tény, hogy az RA után mindig újra kell indítanom a gépet, mert úgy leáll, hogy még ahhoz is mázli kell, hogy a CTRL+ALT+DEL-re vagy az ALT+TAB-ra reagáljon. No mindegy, akkor megkísérlem majd még úgy is. Nálad egyébként így működött? Hogy fölraktad ezt, amit belinkeltél, aztán újraindítottad a gépet, és úgy már ment rendesen?
2008. dec. 21. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, föltelepítettem mindent, aztán restart, majd a tűzfalnál beállítottam, amit előbb leírtam. Így müxik. Ha elindul a RA3, akkor egy frissítést fog fölkínálni, azt ne fogadd el, mert letilthatja a crack-et.
2008. dec. 21. 21:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezer hála és kössz, megvan. :))) Csak a 4-es patchet felejtettem el feltenni előtte. :) Most már műxik. Kösz újfent. :)
2008. dec. 21. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!