Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi annak a programnak a neve...

Mi annak a programnak a neve amivel videós portálokról le tudom szedni a zenéket?

Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 20:58
 1/5 yuda ***** válasza:
87%

én a videoget nevűt használom

Egy kis infó hozzá:

Letöltöd,kicsomagolod,és mellette ott egy crack mappa.És akkor összelegózod.Ha nem sikerül,akkor shareware-s lesz a videoget,de én úgy oldottam meg,hogy a crack mappa tartalmát kicseréltem a videogetben ugyanazokkal.Biztos,hogy megtudjátok oldani!

A programról:

VideoGet v2.0.2.27

Videók letöltése az internetről.

Videómegosztó weboldalakon található filmeket tölt le a szoftver, majd átalakítja tetszőleges formátumra. Támogatott formátumok: avi, mpeg, flv, wmv,mp4. 3gp stb. A konvertálásnál beállíthatjuk a filmek méretét, felbontását, valamint a hang minőségét. Közel száz weboldalhoz használható a program: videa.hu, youtube.com, google video, yahoo video, my space stb. (A shareware változat csak 20 letöltést enged.)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. dec. 20. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
orbittal is lehet, de az flv-ben szedi le, szal codecpack nem árt
2008. dec. 20. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
save2pc Ezzel lehúzhatod avi-ba,mpegbe is
2008. dec. 20. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A VideGet igen jó, de fizetős. A Save2Pc-nek pedig a Pro változata nyeri ki a videóból a hangot, ami megint fizetős.

Ha esetleg nem vagy jártas abban, hogyan használhatnád a programokat mégis, korlát nélkül, akkor a vdownloadert is kipróbálhatod. Ingyenes, egyszerű és képes csak hangot menteni>>> [link]

2008. dec. 20. 22:07
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek.próbálkozok mindegyikkel,majd meglátjuk..

Kellemes Karácsonyt!!!!

2008. dec. 21. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!