Csak nálam ilyen béna most az Instagram?
Figyelt kérdés
Levelezek valakivel privátban, válaszol akkor elvileg, de órák múlva kapom meg az üzenetet2022. júl. 23. 15:36
1/2 anonim válasza:
A facebook és az instagram is egyaránt sz@r volt mindig is. Vagy megkapod az üzenetet, vagy nem, vagy csak napok múlva. Ez teljesen random, egy (vagy több) bug miatt, amit a 2010/11 körüli észlelések óta sem voltak hajlandók kijavítani.
2/2 anonim válasza:
Ez már egy jó ideje így van. Mikor tavaly írogattam valakivel akkor is már láttam az üzenetét és 2 óra után kapom az értesítést hogy xy üzenetet küldött. De úgy küldi az értesítést hogy már válaszoltam sí az üzenetre mielőtt értesítést kaptam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!