Miért nem tudok drivereket feltelepíteni a PC-re?
Figyelt kérdés
Most telepítettem fel a Windows 7-et egy régi PC-re, viszont semmilyen driver nincsen frissítve. Először egy 32-bites OP rendszer (Win7 Ultimate SP1 32-bit) került fel rá, amelyikre sikeresen telepítettem minden drivert a Driver Booster 9-cel. Miután rájöttem, hogy a processzor 64-bites, kerestem egy ennek megfelelő Windows 7-et. Ez a Win7 Professional SP1 64-bit lett. Ugyanúgy telepítettem a DB9-et, és elindítottam a frissítést. Ennél az OP rendszernél a legtöbb driver Digitális aláírás hiányára hivatkozva nem frissül. Egyszerűen nem engedi a rendszer. Mit lehet ilyenkor tenni?2022. júl. 11. 21:43
1/7 anonim válasza:
Az alaplaphoz kapott CD-ről telepítsd fel, vagy a gyártó honlapjáról töltsd le a drivereket. Az ilyen programokat meg felejtsd el, többet árt mint használ.
2/7 anonim válasza:
Gyártó honlapja a jó megoldás.
Ez a DB9 amikor telepített, letöltött fájlokat? Ha azokat lementetted volna, akkor lehet OK-s lenne most is.
Mennyi a RAM?
3/7 A kérdező kommentje:
Azthiszem nem töltött le semmit.
4GB van benne.
2022. júl. 11. 22:39
4/7 anonim válasza:
Az ilyen Driver Booster féle programokat nagy ívben kell kerülni. Ki tudja honnan, miféle szutykokat telepít a gépre. Az egyetlen mérvadó letöltési hely, az alaplapod honlapja. Innem egyenként letölteni a drivereket és bármilyen kényelmetlen is, egyenként telepíteni.
5/7 CspCsj válasza:
Itt írnak több módszert is a digitális aláírás ellenőrzésének kikapcsolására:
Ha így sem megy, akkor írd meg az alaplap pontos modellszámát - és megpróbálok találni gyártói driver-eket.
6/7 A kérdező kommentje:
Hewlett-Packard 3646h (XU1 Processor)
2022. júl. 12. 10:59
7/7 CspCsj válasza:
Először innét próbálnám a szükséges driver-eket telepíteni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!