Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Huawei mobilon lehetséges ilyet?

Huawei mobilon lehetséges ilyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mint tudjuk a Huawei már nem kap Google támogatást.

A kérdésem az lenne hogy ha én egy másik telóval letöltöm pl a Messengert és lementem APK ba mondjuk aztán bluetooth segítségével átküldöm a Huawei mobilra, azon fogom tudni telepíteni és használni?

Köszönöm a válaszokat!

2022. júl. 6. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A Messengerrel fölösleges szórakozni. Az simán fel fog menni rá, a Facebooknak semmi köze a Google-höz.

Egyszerűen csak töltsd le valami böngésző segítségével a Huawei telefonra az APK fájlját a Messengernek, telepítsd, és használd egészséggel!

2022. júl. 6. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Amik nem fognak felmenni:

- YouTube,

- Gmail,

- Google Térkép,

- Google Drive,

- És a Google Play szolgáltatások hiánya miatt nem tudsz olyan alkalmazásokba belépni, amikkel a Google fiókoddal lépnél be (Kivéve, ha van valamilyen Huawei kompatibilis megoldása az adott alkalmazásnak). És nagyából ennyi.

2022. júl. 6. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
De ezek az alkalmazások mással is helyettesíthetőek. Mondjuk a YouTube a YouTube revanceddel, a Gmail a gyári mail appal, a Chrome a Bromiteval, vagy ha nem akarsz kevésbé ismert böngészőt, akkor ott a Firefox, térkép helyett meg ott van számtalan navigáló alkalmazás, egyedül a Google Drive az, amihez én még nem találtam értelmes alternatívát. Lehet próbálkozni különböző fájlkezelőkkel (Pl. a Total Commandernek is van Drive bővítménye, de az nem az igazi).
2022. júl. 6. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Drive helyett esetleg a MEGA megoldás lehet szerintem, amennyiben az elérhető esetleg.

De köszönöm szépen a válaszokat!

2022. júl. 7. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!