Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet a filminvazio.hu...

Rozs ferenc kérdése:

Hogyan lehet a filminvazio.hu oldalról teljes filmeket letölteni? Chrome bővítménnyel, Keepviddel csak trailereket tudtam. Mivel lehetne?

Figyelt kérdés

2022. júl. 6. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Fúúú, de rossz emlékeket ébresztett fel bennem ennek az oldalnak a neve tavalyról, a volt csajom miatt! Rengeteget böngészgettük, sok filmet itt néztünk meg, aztán csúnyán összevesztünk, aztán végül szakítottunk, és én azóta nem is jártam azon az oldalon. Na mindegy.

Tehát az a lényeg, hogy rá kell menni a film adatlapjára. Ott nyomj a beküldött linkek megtekintésére, és ha teheted, akkor válaszd a Vidoza lejátszót (A legtöbb filmnél van). És a Vidoza oldaláról már a Download helper le tudja szedni a videót.

2022. júl. 6. 19:25
 2/3 fukapapa27 ***** válasza:
100%
Vagy az Internet Download Managerrel de a bővítményeknél be kell raknod a "IDM Integration Module" meg az "Install Chrome Extensions"-t és akár hol elindítasz egy videót mindjárt fel kínálja, hogy le-e akarod tölteni!
2022. júl. 6. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Többnyire ez így van, de sajnos túlzás azt kijelenteni, hogy akárhol!

Ugyanis egy nagyon fontos jellemző az, hogy értelemszerűen a DRM védett tartalmakkal szemben a bővítmények is, és az Internet download Manager is alapból tehetetlen! Nyilván ez a filminvázióra, meg a többi ingyenes filmes oldalra nem vonatkozik, de mondjuk a Netflixről, vagy a HBOMax-ról, vagy a Prime Videoról nem nagyon tud letölteni sem az Internet Download Manager, sem pedig semmilyen másik bővítmény.

2022. júl. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!