Milyen programmal tudom youtube-on kikapcsolni ezt?
Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 16:40
1/8 A kérdező kommentje:
amikor bekapcsolom a lejátszási listát akkor időközönként kijelez egy kis kockát azt hiszem hogy "folytatja-e a lejátszást" és rákattintok az igenre, aztán folytatja a zenét majd megint pár videó után rá kell kattintani.
Hogy tudom ezt kikapcsolni?
2022. júl. 4. 16:41
2/8 anonim válasza:
Nem tudod, mert bele van integrálva a lejátszóba. Ha van is rá addon a neten, nem garantált hogy még működik, vagy az folyamatosan működni fog és nem lesz működésképtelen egy hét múlva.
Prémium előfizetéssel eltűnik ez az akadály.
3/8 anonim válasza:
Azért csinálja, hogy csak akkor menjen a videó ha nézed is, mert az ottfelejtett videók terhelik a sávszélességet és ha mobilnetet használsz, eszik az adatkereted.
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem szeretnék pénzt költeni azért hogy normálisan nézhessek hallgathassak zenét és nem szeretném hogy ha a youtube jobban tudná énnálam hogy én nézek-e youtubeot vagy sem.
2022. júl. 4. 18:45
5/8 A kérdező kommentje:
Tehát ha szanaszét is kell krekkelnem, vagy akármelyik irányból át kell vágnom a youtubot... akármi jöhet ha az megoldás.
2022. júl. 4. 18:47
6/8 anonim válasza:
Csináld a következőt. Injektálj az oldalba egy JavaScript kódot, ami a következőt csinálja:
- percenként lefut
- ellenőrzi azt a div-et, ahol ez az üzenet látható
- ha igen, akkor click eseményt küldj a megfelelő gombra
7/8 anonim válasza:
Remek ötlet, vagyis legrosszabb esetben 1 percet kell így is várnia :D
8/8 anonim válasza:
Enhancer for Youtube addonban van ilyen: Ne állítsa meg a videókat lejátszási listában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!