Animációs rajzfilm készítés?
Figyelt kérdés
Milyen programmal érdemes készíteni, stb.? 3D-s animációra gondoltam, 1 óra lenne. Nincs semmilyen tapasztalatom, ezért azt is elmondhatnátok hogy mivel érdemes kezdeni.2022. jún. 29. 19:23
1/6 anonim válasza:
van 3d-s tudasod? ha nincs, akkor kezdd azzal, 1 oras animaciot honapokba fog telni megcsinalni... egyebkent Blender nagyon jo program, nagyon jo tutorialok vannak youtubeon arra hogy megtanuld, de szerintem ne 1 oras animacioval kezdjed
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs 3D-s tudásom. Blendert kipróbálom majd.
2022. jún. 29. 20:24
3/6 anonim válasza:
#1 hónapokba, de nem egyedül persze. ;)
4/6 anonim válasza:
Ha nincs 3d-s tudasod, akkor legalabb 1-2 ev mire olyan szintre jutsz hogy tudj csinalni barmit ami prezentalhato.
1 oras animaciot pedig honapokig fogsz csinalni foleg ha egyedul csinalod, vagy talan meg egy evnel is tovabb. Nagyon alabecsulod hogy mennyi munka van vele!
5/6 anonim válasza:
Én is a Blendert ajánlom:)
De igazuk van a többieknek,ha egyedül vagy, neked kell lemodellezni a környezetet, a karaktereket, retopozni őket, hogy normálisan lehessen animálni őket, textúrázni, riget készíteni, aztán magát az animációt, majd utómunka, hang alavagas/zene, és még nagggyon sok mindent.
0 tudással ráadásul mindent meg kell tanulnod legalább egy alap szinten (és lehet az is kevés lesz)
6/6 anonim válasza:
Pár perces animációkat is csoportok csinálnak ki tudja meddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!