Az miért van, hogy néha elmegy az internet, majd ha az avastot kikapcsolom, akkor visszajön? Van valami beállítás, amivel ezt meg lehet előzni?
Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 17:33
1/4 anonim válasza:
Passz nekem pár éve csinálta az hogy az unreal enginet nem engedte telepíteni, elindult majd leállt. Leszedtem az avastot továbbra se működött. Újratelepítettem a gépet és jó volt. Kíváncsiságból felraktam az avastot és megint nem működött... Letöröltem továbbra se volt jó, újra telepítettem a gépet és újra jó lett. Ebből arra lehet következtetni hogy az a hulladék Avast valamit permanensen babrál a hálózati beállításokkal. Szedd le, ha továbbra se jó akkor telepítsd újra a gépet.
2/4 anonim válasza:
Igen, töröld le. Átlagfelhasználóként semmivel sem jobb mint a gyári Windows Defender. Cserébe folyamatosan probléma van vele. Nekem konkrétan az USB portjaimat kezdte deaktiválni egy antivírus, boot után bedugott pendrive működött, második bedugásra pedig mintha nem működne, semmi sem történt. Mire rájöttem hogy nem a gépemmel van a baj, hanem AV-vel...
4/4 anonim válasza:
Leterheli a rendszert. Ezert is mondják, hogy minden vírusírtó egy vírus valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!