MTS fájlokat hogy tudok átkonvertálni MP4, AWI stb. formátumra ingyen?
Figyelt kérdés
Az MTS-t nem fogadja, nem ismeri el a rendszer,ahol fel szeretném tölteni.2022. jún. 18. 16:03
1/18 anonim válasza:
Talán nem kéne jogvédett anyagokat terjeszteni, nemde?
2/18 A kérdező kommentje:
Talán nem kéne hülyeséget írnod normál válaszadás helyett. Szó nincs arról, hogy jogvédett anyagokat terjesztenék. Egészen egyszerűen a kamerám MTS-ben készìti a felvételeket. Szó nincs arról, hogy jogvédett anyagokat terjesztenék, mert én készítem a felvételt!!!
2022. jún. 18. 16:11
4/18 anonim válasza:
Hooogyne. Akkor használd a kamerádhoz kapott szoftvert.
5/18 A kérdező kommentje:
Kamerámhoz kaptam szoftvert amely ennyire jól konvertál is??? Ezt megnézem, mikor hazaértem. Szerintem nem kaptam szofvert amely csodakonvertálásra is képes.
2022. jún. 18. 16:15
6/18 anonim válasza:
A handbrake ingyenes és tud mts-t konvertálni.
7/18 A kérdező kommentje:
Nem kaptam hozzá semmilyen szoftvert!
2022. jún. 19. 00:25
9/18 A kérdező kommentje:
Nem kaptam hozzá szoftvert, ezt a választ kaptam! Tehát visszautasítom, ezt a rágalmazást, hogy jogvédett anyagokat terjesztenék!!!
"Köszönjük, hogy Panasonic terméket vásárolt és kérdésével az Ügyfélszolgálatunkhoz fordult.
A konvertálás végrehajtható tetszőleges, erre a célra alkalmas konvertáló szoftverrel, amelyek többsége iternetről is letölthető. (pl. AVS Video Converter, Any Video Converter, Free Video Converter stb.)"
Amiket én találtam eddig konvertereket nem volt jó.
2022. jún. 20. 11:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!