Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows update okozhatta?

Windows update okozhatta?

Figyelt kérdés

Tegnap volt Win update, települt rendesen, ujraindította magát akkor is ment a kék telepítő kép. Miután felállt a rendszer nyomtam neki egy újraindítást még csak úgy aztán használtam a gépet, majd leállítottam.

Ma kapcsolom be, erre kijön egy üzenet nem tudtam rendesen megfigyelni de valami olyasmi hogy a win nem tudott elindulni, információt gyűjt és újraindul.

Utána minden okés.

Leszedtem egy kis progit ami tudja ezt a napló dolgot olvasni.

Caused by driver: ntoskrnl.exe

Ez van benne.

Ezt okozhatta a tegnapi update dolog? Azóta többször újraindítottam, meg simán leállítottam és elindítottam mert ugye elvileg olyankor gyorsabban, másként indul, nem jött elő.

Érdemes vele foglalkoznom? Ki mit tanácsol?

2022. jún. 16. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
41%

"Caused by driver: ntoskrnl.exe"

Épp csak azt nem sikerült leírni, hogy mégis mit okozott, de nem gond. Egyébként valószínűtlen, ha nem fordul elő, ne foglalkozz vele.

2022. jún. 16. 21:00
 2/2 A kérdező kommentje:

A kérdésben amit említettem, hogy nem indult a rendszer hanem kiírta hogy nem tudott elindúlni és információt gyűjt majd újraindul.

Más információt a BlueScreenWiev progi sem írt róla ki, csak hogy ez okozta

2022. jún. 16. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!