Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vannak itt grafikusok, vagy...

Vannak itt grafikusok, vagy olyanok, akik tudnak effekteket rajzolni képekhez?

Figyelt kérdés

Sima bmp képekről van szó, nem valódi fényképekről, csak rajzokról.

Csak át kell őket szerkeszteni kicsit.

2022. jún. 13. 18:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia kérdező, igen, ha gondolod írhatsz és segítek :)
2022. jún. 13. 18:26
 2/14 anonim ***** válasza:
#1 mennyi/kérdés? :)
2022. jún. 13. 18:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Hogy, micsoda? :D Mármint mire gondolsz #2?
2022. jún. 13. 18:39
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, privtába küldöm a képeket.
2022. jún. 13. 18:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Privátban tudok küldeni árlistát.
2022. jún. 13. 18:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Nincs mit kérdező :) Úgy viszont, rengeteg lehetőség van, sőt, még a képet is megoszthatom majd, és láthatod a kép átformálását, ha gondolod, te is irányíthatod. Virtuális gépen lesz a dolog. Kíváncsi vagyok a képekre.
2022. jún. 13. 18:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen kicsit félreérthetően fogalmaztam mint általában :D A számítógépem képernyőjére gondoltam :D mint megosztás
2022. jún. 13. 18:47
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon egyszerű képek, kisméretűek (viszonylag), és nem kell sokat szerkeszteni rajtuk. Valójában én is próbálkoztam Inkscape-ben, de sajnos nekem nem ment.Tudom, hogy egy profinak ez semmiség lenne, de én még sohasem csináltam hasonlót. na jó, max. Paint-ben egy kicsit :)
2022. jún. 13. 18:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Értem-látom Monolis, hogy te ilyen buzgó és lelkes ember vagy, de ezeket a 'belépek a te gépedre' meg 'belépsz az én gépemre és megoldjuk' dolgokat ne csináld már egy anonim oldalon, főleg ne laikusokkal. Fogalmuk sincs hogy ki és mit matat a gépükön vagy milyen fájlokat húzogatsz oda-vissza. Arról már nem is beszélve hogy te is Win7-ről nyomod, amin meg ki tudja milyen malware-ek futnak, mióta nem frissítik.
2022. jún. 13. 18:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Teljesen megbízható képek.
2022. jún. 13. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!