Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan tudhatom meg, hogy...

Honnan tudhatom meg, hogy bizonyos programoknak melyik verziója támogatta utoljára az XP-t?

Figyelt kérdés
Winrar, Speccy, Orpalis Paperscan, Ccleaner, 7Zip, Mozilla Firefox. Ezeknek a legkédőbbi verzióját keresem, amik még támogatták a Windows XP-t.

2022. jún. 11. 13:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Hát.. ez nehezebb feladat mint gondoltam.. Rengetegen használnak még XP-t amúgy, tőlem is sokan szokták kérni, hogy tegyek fel.

Erre valami fórum hasznos lenne ami kifejezetten ezzel foglalkozik, mert szerintem lenne rá igény.

Egy ilyen fórumot találtam, igaz angol nyelvű, de sok angol tudás nem kell hozzá, csak a verziószámokat kell figyelni. Hasznos lehet akinek hasonló gondja: [link]

2022. jún. 12. 16:55
 12/13 A kérdező kommentje:

Még ezt az oldalt is ajánlom: [link]

Itt csak be kell írni a program nevét és egy XP alatt garantáltan működő verziót fog letölteni.

2022. jún. 13. 04:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Érdekesség, hogy sok programban a mai napig benne hagyták az XP kompatibilitást, sok programnak a jelenlegi legfrissebb verziója is támogatja az XP-t. Nyilván ez is amolyan üzleti érdek volt, hogy amelyik cégeknek tejelt érte az M$, ott már réges régen ki lett belőle véve, bár technikailag nem igazán indokolta semmi, hogy meglépjék ezt.
2022. jún. 13. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!