Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Legjobb vágó programok win10re?

Legjobb vágó programok win10re?

Figyelt kérdés
sony vegast használtam sokáig, a premier pro nem jött be, borzalmas, de újítani szeretnék, jöhetnek a legjobbak, szánok időt a kitanulásra
2022. jún. 9. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Ipari szinten ezt a kettőt és a DaVinci Resolve-ot használják. Ha nem jönnek be akkor húzz fel egy hackintosht és ott a Final Cut, az mindent visz :)
2022. jún. 9. 19:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Ahh igen, a final cut nagyon jó lenne :D és amúgy nem is rossz ötlet a hackintosh xd köszönöm az ajánlást! ediust és avidot ajánlottak még
2022. jún. 9. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Edius középkategóriás. Nekem bejött.
2022. jún. 10. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom a telefonos videóidhoz keresel vágó programot. Azokhoz valóban az AVID vagy az Edius lesz a leg megfelelőbb program.
2022. jún. 12. 00:01
 5/8 A kérdező kommentje:
nem, közel sem a telefonos trash tiktok dolgot nyomom :D youtubera töltök fel EOS M50-el felvett 4k-s tartalmat.
2022. jún. 12. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Annak idején kezdtem a Corel Videostudióval, a CyberLink Power Directorral, a Sony Vegassal, majd szerencsére jött a Premiere pro. A Premiere Pro-tól nem kell jobb. A netről, akár még a youtube videók leírásából is lehet mindenféle kiegészítőket letölteni hozzá, LUT packkokat, title packokat, transitions packkokat. Stabil logikus program, külön felvett hangot két kattintással lehet szinkronizálni, koncert felvételt az Audio effecteknél találmató masteringgel még tovább lehet javítani. Nagyon fejlett a color grading funkciója. Örülök, hogy annak idején lefagyott a vegas, mert így kénytelen voltam áttérni a premiere prora.
2022. jún. 12. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
6: A kérdező írta, hogy neki a premier pro nem jött be. Van akinek nem tűník annyira logikusnak, nem vagyunk egyformák. Nekem se jött be, az Edius és az Avid 1000x logikusabb szerintem, és 1000x egyszerűbb.
2022. jún. 13. 08:12
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Csak azt próbáltam ecsetelni, hogy milyen sok kiegészítő lehetőségeket lehet a premirehez letölteni, de úgy látom kár minden szóért, sok itt az IQ bajnok.

Ismét bizonyságot nyertem arról, hogy kár itt bárkinek is bármilyen választ adni, a világon semmi értelme. Egy volt kollégám idézete jut eszembe: Ezek az emberek akik itt tartózkodnak és akik abban lelik örömüket, hogy mások válaszát lepontozzák , a többségük vidáman felemelt kézzel jönnek ki az IQ tesztről és hangosan kiabálják, hogy : - Hurrá, negatív !!!

2022. jún. 14. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!