Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik levelezőprogramot...

Peca1000 kérdése:

Melyik levelezőprogramot engedélyezi a Gmail? A Microsoft Outlook-ot már nem támogatja.

Figyelt kérdés

Eddig az Office 2007 Outlook levelezőprogramját használtam a Gmailes fiókjaimhoz.

Most nem engedi belépni, hibás felhasználó nevet vagy jelszót ír ki, pedig nem volt változtatva.

Kipróbáltam az Office 2019 és 2021 outlook-ját is, ugyanez a helyzet.

Elolvastam a Gmail súgóját, és az ilyen jellegű tevékenységet 2022.06. hótól a Gmail már nem támogatja, csak biztonságos programmal lehet, de példát nem említ, hogy mit használjak. A kevésbé biztonságos belépést se lehet már beállítani.

Tudnátok valami másik levelezőprogramot ajánlani, vagy valamilyen beálítási lehetőséget az Outlook-ba, mert ez így nagy szívás.

2022. jún. 9. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát pedig Outlookkal is működik a Gmail. Másik ilyen - ami még ingyenes is - a Thunderbird.
2022. jún. 9. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:

A GMail már csak OAuth módszerrel képes levelezőprogrammal kommunikálni, a POP3 és IMAP megszűntek. (Halkan tegyük hozzá, eddig is sz*patták az embert, ha ezen protokollokat akarta használni.)

Az OAuth hitelesítést az Office 2019 már támogatja, a 2016-osban pedig mókolni kell, de rávehető, hogy támogatja.

Hogy nálad miért nem működik? Biztos, hogy OAuth hitelesítést állítottál be?

Egyébként... senkinek a szokásaiba nem akarok beleszólni, de az Outlook engem nem nyűgözött le. Szokásos Microsoftos különcködés. Minden verzióban volt valami, ami bénán működött, volt, hogy mókolni kellett, hogy több fióknál normálisan lehessen mindegyikből küldeni, volt, amikor pont az outlook.com-os címmel kellett bajlódni, mert minden mással működött, csak ezzel nem. A cím meg minden más klienssel működött, csak az Outlookkal nem. Legalábbis az akkor az ügyfél gépén feltelepített verzióval nem. Aztán különcködtek az RTF formátummal is, mert a "sima" HTML nem volt ugye jó. Aztán más levelező képtelen volt normálisan megnyitni. Sőt, volt olyan verzió is, ami ha csatolmányt küldtél, azt mindig átalakította winmail.dat-tá. És sok szerencsét mindenkinek a megnyitásához. :D

Thunderbird. Megbízható, felhasználóbarát, akár rendszeresen is frissíthető, és betartja a szabványokat. Az elterjedtebb levelezőrendszereket magától képes beállítani.

2022. jún. 9. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

De működik, csak kétlépcsős azonosítás miatt kidobja amit írtál.

[link]

Ez alapján be tudod állítani és működni fog.

2022. jún. 9. 18:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Kipróbálom, köszi.
2022. jún. 9. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor ezert nem megy az OperaMail napok óta
2022. jún. 9. 21:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Sikerült beállítani! Köszönöm!
2022. jún. 10. 10:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem jól működik a Thunderbird.
2022. jún. 10. 23:43
 8/8 syeka válasza:
Nekem évek óta Thunderbird. van most nem enged letölteni
2022. jún. 13. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!