Windows 7-hez vagyok szokva, de sokszor kiírja a böngésző, hogy nem biztonságos a webhely. Érdemes lecserélni az operációs rendszert? Win8 -al lehetett venni annakidején. Vagy win10-re cseréljem?
Figyelt kérdés
A gép Lenovo g50-30, 4Gb Ddr3, SSD meghajtó2022. jún. 9. 09:40
11/15 anonim válasza:
Neked egy Linux Mint XFCE, vagy egy Xubuntu kell. Az XFCE a legkönnyebben megszokható felület azoknak, akik Windowsról váltanak.
12/15 anonim válasza:
win8 kalap kaki, ne szenvedj vele. 10re valts, mert a 7 mar nem tamogatott
13/15 A kérdező kommentje:
10: A Chrome írja ki.
2022. jún. 9. 13:08
14/15 anonim válasza:
Windows 7-em van, azoknál az oldalaknál szokta kiírni ezt, ahol nincs tanusítvány, lejárt, vagy hasonló. Másrészt, ezeknek a beállításoknak is, közük lehet hozzá:
Ugyanakkor, a chrome-on belül is ki lehet kapcsolni, maradhatsz Windows 7-en, nincs köze hozzá az operációs rendszer-nek, ha lenne köze hozzá, én nekem, 0 frissítéssel (kivétel Service Pack 1) folyamatosan ilyeneket írna ki. Se a chrome, se az Opera, se a Firefox, semmi más böngésző nem ír ki ilyeneket, szimplán mert a Windows 7 régi, vagy nem frissített.
A felső link ezen a képen az, ahol te is beállíthatod a dolgokat. Emellett kérdező, kíváncsi volnék, hogy hol írja ki, melyik oldalon, éppen ezért még ne kapcsold ki ezeket.
15/15 anonim válasza:
nemcsak chrome letezik.chromium. firefox. Opera.vivaldi.maxthon.mypal.seamonkey.es meg isten tudja mennyi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!