Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 alternatíva?

Windows 10 alternatíva?

Figyelt kérdés

20 éves laptopon milyen Windows 10 futna el akadás nélkül?

Nyilván a 32 bites starter/home is sok neki, így valami erősen lebutított kéne, nem "eredeti". Olyanokra gondolok mint a Versa vagy a Rasperrykre kitalált Windows. Sajnos Linux disztrók és egyéb nem játszik, csak a Windows 10 alapú rendszerek.

Melyik a legeslegkisebb hardverigényű amit ismertek?

2022. jún. 8. 20:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

#12 "Mondj olyan jelentős népszerű asztali linux disztribúciót"

Írtam hármat. Az, hogy te nem tudsz olvasni, nem az én gondom.

2022. jún. 9. 15:01
 22/25 anonim ***** válasza:

#20 "de arra már mai browsert nem teszel"

MyPal, kéremszépen...

2022. jún. 9. 15:02
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem a browser a lényeg, hanem az oldalak amiket megtekintenél. 2002-ben 128x128 bannerek voltak, nem fullhd animációk meg JS-ek tömegei az oldalakon. Csodát nem tudsz vele tenni, fosmindegy milyen browser lesz.
2022. jún. 19. 21:25
 24/25 anonim válasza:
Szerintem tegyél fel rá egy windows 7 32-bitet oszt jóvan ne eröltesd
2022. júl. 6. 19:44
 25/25 anonim ***** válasza:
#23 A legtöbb oldal a reklámok miatt zabál sok erőforrást, ezt egy reklámblokkoló megoldja. (Anélkül netezni manapság egyébként is mazochizmus.) Persze léteznek olyan régi gépek, amiken ez sem segít, de azért sokat számít.
2022. júl. 6. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!