Windows 10 alternatíva?
Figyelt kérdés
20 éves laptopon milyen Windows 10 futna el akadás nélkül?
Nyilván a 32 bites starter/home is sok neki, így valami erősen lebutított kéne, nem "eredeti". Olyanokra gondolok mint a Versa vagy a Rasperrykre kitalált Windows. Sajnos Linux disztrók és egyéb nem játszik, csak a Windows 10 alapú rendszerek.
Melyik a legeslegkisebb hardverigényű amit ismertek?
2022. jún. 8. 20:28
21/25 anonim válasza:
#12 "Mondj olyan jelentős népszerű asztali linux disztribúciót"
Írtam hármat. Az, hogy te nem tudsz olvasni, nem az én gondom.
22/25 anonim válasza:
#20 "de arra már mai browsert nem teszel"
MyPal, kéremszépen...
23/25 anonim válasza:
Nem a browser a lényeg, hanem az oldalak amiket megtekintenél. 2002-ben 128x128 bannerek voltak, nem fullhd animációk meg JS-ek tömegei az oldalakon. Csodát nem tudsz vele tenni, fosmindegy milyen browser lesz.
24/25 anonim válasza:
Szerintem tegyél fel rá egy windows 7 32-bitet oszt jóvan ne eröltesd
25/25 anonim válasza:
#23 A legtöbb oldal a reklámok miatt zabál sok erőforrást, ezt egy reklámblokkoló megoldja. (Anélkül netezni manapság egyébként is mazochizmus.) Persze léteznek olyan régi gépek, amiken ez sem segít, de azért sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!