A Windows 11 is az utolsó Windows lesz, úgy, mint a Win10?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 13:43
11/23 anonim válasza:
12/23 A kérdező kommentje:
#11: Az utolsó Windows volt, amit még szerettem.
2022. jún. 8. 16:21
13/23 anonim válasza:
Nekem az is marad. A reményben, hogy képes vagyok megoldani, azt, hogy fussanak rajta a Win10-es cuccok, végül is, félig működik, át kéne irányítani pár fájlt és jó lesz.
14/23 Thunderfairy válasza:
A Win 10 egyáltalán nem ronda és nem instabbil. A gépem már 4. éve futatja és ez eddigi életem legstabilabb rendszere. Lassulás, akadozás előfordulhat de amiotta win 10-*em van kékhalált még nem láttam. Rendszer lefagyást se túl gyakran. Mikor fagyogatott vártam pár percet (ritkán) és átment újrainditás nélkűl. Akárki akármit mond a Win 10 az eddigi legjobb windows.
15/23 anonim válasza:
A win 10 nem lassú
Csak nem a 15-20 éves gépek 15-20 éves hdd-jén kéne futtatni
16/23 anonim válasza:
Na ez egy jó kérdés! Mert a Microsoft amikor 2015-ben megjelentette a Windows 10-et, akkor azzal reklámozta a Microsoft hogy a Windows 10 lesz az utolsó Windows. Ehhez képest 2021-ben meg jelent a Windows 11. Most meg megint azt mondja a Microsoft hogy a Windows 11 lesz az utolsó Windows. Ezzel egy kissé hiteltelené válik a Microsoft, hogy azt reklámozza hogy ez lesz az utolsó Windows. De közben mégse. Úgy hogy szerintem, biztos hogy lesz majd még újabb Windows fő verzió. De ez csak az én véleményem.
17/23 A kérdező kommentje:
#11: Ők bármikor hazudnak, ha az aktuális anyagi érdekük úgy kívánja.
2022. jún. 14. 15:36
18/23 anonim válasza:
Amióta megtették az "ez lesz az utolsó windows" bejelentést nemis kellett windowst vásárolnon. Pedig a gépem hardvere lecserélődött azóta.
Előtte pedig minden frissítést újra meg kellett venni (2k-xp-7-8).
Tehát pénzügyes szempontból igazat mondtak/ígértek.
Az hogy a szoftver frissül ezután is elég természetes..
19/23 MolotovPunk válasza:
/Akárki akármit mond a Win 10 az eddigi legjobb windows./
Ezt csak az állítja, aki soha életében nem használt régebbi Windowst. Egyébként nálam a Windows 7 a nyerő stabilitásban. Bár most éppen Win8.1-et használok, de köszöni szépen az is jól megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!