Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért írja ki nekem ezt a...

Miért írja ki nekem ezt a Pinterest?

Figyelt kérdés

Egy Pinteresten lévő kép alá kommenteltem. A kép a nők válaszolását figurázta ki, vagyis hogy

Nem=igen

Talán-igen

valamint ezek kombinációi, én meg oda akartam írni, hogy ,,a nemi erőszak esetében ez nem így van". Ezt akartam írni, de villogni kezdett a kép, és kiírta, hogy

Sajnáljuk, de gyanús tevékenységek miatt le kellett tiltanunk a területedről érkező következő tevékenységet: hozzászólás. Kérjük, próbáld újra később.

Meg hogy:

Sajnáljuk. Megszólalt a spamriasztónk, mert elérted a rendszerünk korlátját (hozzászólás). Kérjük, próbáld újra később.

Nem is csináltam semmi rosszat:( én normálisan kommentelek, ami nem volt szép talán, az az, hogy a kaki szót használtam egyszer. A képeim is normálisak, ételeket, divatos cuccokat, táncos videókat, idézeteket gyűjtök. Ami csúnya dolog, az egy Orbánt És Varga Juditot ábrázoló mém, hiszen fideszes vagyok, de csak Judit miatt mentettem, mert ő a kedvencem<3

Esküszöm, semmi rosszat nem csináltam!!!

2022. jún. 7. 19:07
 1/4 A kérdező kommentje:
Azóta is villog a kép és nem tudok semmit se csinálni ;(
2022. jún. 7. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

"Sajnáljuk. Megszólalt a spamriasztónk, mert elérted a rendszerünk korlátját (hozzászólás). Kérjük, próbáld újra később."

Ezek szerint túl sokat pofázol. Vegyél vissza.

2022. jún. 7. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:

De, akkor egy idő után megint írhatok, mondjuk, 2 hét mú'va?

Amúgy nem is dumálok ott állandóan, és a hozzászólásaim a véleményemet tükrözik.

2022. jún. 7. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:
De egyébként köszönöm a válaszodat.
2022. jún. 7. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!