Androidon, a VirtualXposed alkalmazás automatikus indulásainak letiltása?
Arra gondoltam, hogy mivel sok programot használok általában, közöttük, a messenger, amin üzenni szoktam, mindig elindul és a ram-ot, cpu-t, eléggé megeszi, mivel a telefoneszköz, csak üzenetek küldésére, és zenehallgatásra van, így hát VirtualXposed alkalmazásba telepítettem a programokat, ami jelentősen csökkentette a cpu használatot, és a memóriahasználatot. Viszont, a VirtualXposed, valamiért folyamatosan elindul, Greenify programot használok a leállítására, de akkor is zavaró, mert amikor elindul, betölti a programokat, ilyenkor a telefon processzor, 100%-os használatba kerül.
A kérdésem az, hogy miképpen lehet ezt módosítani.
(Fontos: Az eszköz nincs rootolva)

Köszönet az információt, vagyis néhány funkció amihez root kéne, használható ezen belül. Úgy viszont, azért mert, az a telefon nem egy erőmű, és az akkumlátor is elég régi benne, a messenger-t venni példának pedig, hiába állítom le, a szolgálgatás újraindítja, ezért is telepítettem abba a VirtualXPosed-be, viszont, ahogy az elindul, ugyanaz a helyzet.
Nem placebo, mivel:
Ez mutat 100%-os cpu használatot, ameddig le nem állítom a VirtualXposed-et, emellett, az eszköz is lassabb lesz eközben, ráadásul a hőmérséklete növekszik, ami ilyen nyáron, nem éppen tesz jót, még ha nem is "halálos" mennyiségben.
Erre kéne nekem egy megoldás, ami megakadályozza, hogy a VirtualXposed elinduljon önmagától, szimplán mert a Wifi felkelti az alkalmazást, vagy bármi féle jelző, ha ez így működik telefonon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!