Honnan lehet letölteni olyan programot, amivel eltüntethető a lefényképezett dolgo háttere és mögötte fehér lesz minden?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 07:18
1/5 anonim válasza:
Ez azért nem ilyen egyszerű ugyanis egy jpg kép az nem előtérből és háttérből van összerakva . Úgyhogy,ha a kép egy részét elakarod tüntetni (ami" hátul "van )ahhoz bizony egy kis trükközésre szükség lesz,önmagában olyan progi nincs ami ezt nélküled megcsinálja .
2/5 anonim válasza:
Play with Pictures.
Ezzel a programmal eltudod tüntetni a kép bármely részét, elég szépen. Nem egy ördöngősség a használata.
Infó:
Innen pedit letod tötleni:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/5 anonim válasza:
Ehhez akár az MS Paint is megfelel, csak kézügyesség kell hozzá. Ahogy előttem is írták: a fényképbe nincs beleírva, hogy mi az előtér és mi a háttér. Azt neked kell kiválogatnod és kifestened szép fehérre. Vagy épp kivágni, színnel feltölteni... Ez már mindegy. De erre mindegyik képszerkesztő program alkalmas.
4/5 anonim válasza:
Gimp képszerkesztő. Körbejelölöd a kontúrt, utána a maradék szinét manipulálhatod kedved szerint.
5/5 A kérdező kommentje:
ezt a GIMP2 -t még kora reggel letöltöttem, de!
laikus vagyok,és ha nem gond,légyszi írd le, melyik gombot kell használni.
egyszerű a történte. van pár rucim,amit el akarok adni, és szeretném szépen tálalni.
köszi a segítséget.
2010. szept. 19. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!