Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi baja lehet a gépemnek?

Mi baja lehet a gépemnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában elég fura a gépem. A chrome gyorsgombokból a 8ból 5 eltűnt a 3 gmail címemből pedig olyan mintha csak 1 lenne, plusz ez:

[link]

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2022. jún. 3. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia kérdező, ez nekem olyan, mint amikor a program indulni akar, de félúton megáll. Valami probléma végett, esetleg, hozzáférés, bármi, hiányzó fájl. A jó hírem az, hogy van erre eszköz, amivel megnézhetjük, erre gondolok:

[link]

Ha kell, segítek megnézni a problémát, és kijavítani.

2022. jún. 3. 20:34
 2/10 A kérdező kommentje:
bocsi most láttam amit írtál. hogy tudnál segíteni?
2022. jún. 8. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia kérdező, hát azt még nem teljesen tudom, onnan fogom tudni, ha kipróbálok néhány megoldást teamviewer-en keresztül, feltéve ha megengeded. De akár szóban is megpróbálhatjuk. A legfontosabb, hogy a probléma töredékét kiderítsük, ami elárulja, hogy mi okozza ezt.
2022. jún. 8. 21:30
 4/10 A kérdező kommentje:

ihazából nem nagyon akarom megosztani a gépemet

de köszönöm a segítséget!

2022. jún. 8. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Rendben, megértelek. És nincs mit. :) Maradjunk akkor szóban?
2022. jún. 8. 21:48
 6/10 A kérdező kommentje:
igem szóban sajnos amióta felraktam a windows 11 egy frissítését azótaq olyan. csökkentett módban megnyílik a gépház
2022. jún. 8. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Oh, én a helyedbe, megpróbálnám eltávolítani azt a frissítést, és ameddig nem stabil a Windows 11, nem frissíteni.

Azt nemtudom, hogy hol találhatóak a Win 11-en belüli frissítések, de a vezérlőpult-ba, ott lesz, és dátum is lesz rajta, az utoljára feltelepítetteket kellene letörölnöd, amik azonos dátumon vannak. Ez valószínűleg, megoldhatja a problémát, de nem biztos.

2022. jún. 8. 21:54
 8/10 A kérdező kommentje:
a vezérlőpulton belül hol?
2022. jún. 8. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Én Windows 7-ről vagyok, így hát nem akarok hülyeséget mondani. Vezérlőpult, Programok, Programok és Szolgáltatások, Telepített Frissítések
2022. jún. 8. 22:00
 10/10 A kérdező kommentje:
leszedtem a frissítést de azóta sem megy :(
2022. jún. 9. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!