Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win10 feladatkezelőben a...

Win10 feladatkezelőben a Távoli eljáráshívás az, amikor a Microsoft molyol a gépemen, ha kérem, ha nem?

Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Jóestét kérdező, figyelj, már igazából, telepítettem, és egyáltalán nem lesz leterhelő, vagy plusz meló ez nekem, én szívesen segítek, másrészt, egyáltalán nem bonyolult a PH, vagy a rendszerleíró, én értem azt, amit csinálok, és szívesen segítek :) Sőt, jó hírem van, a sok rendszer folyamattal is tudunk kezdeni valami, a Windows 10-be, van egy beállítás, a rendszerleíróban, ami több folyamatba teszi az svchost.exe-t, ezt lehet csökkenteni, jelentősen. Másrészt, az összes telemetry-t eltudjuk tűntetni, probléma nélkül. Csoport házirend segítségével, még makrót is tudunk hozzá írni ha szükséges.

Viszont, mára megyek, jóéjszakát, holnap, estefele érek haza.

2022. jún. 3. 22:25
 12/19 A kérdező kommentje:
Jó pihenést és köszönöm! :)
2022. jún. 3. 22:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Nincs mit, viszont, megjöttem. Ha gondolod írj, és vissza is fogok írni, ha az internet nem megy el.
2022. jún. 4. 17:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Elmulasztottam, bocsesz, dolog volt, de megoldom úgy egyelőre, hogy mindig kilövöm egyenként.

Meg egy ismerősöm javasolt valami update-sallang-kigyomláló segédprogramot, amivel ezeket le lehet korlátozni.

2022. jún. 6. 17:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen, jót javasolt az ismerősöd, és semmi gond, én megvártalak kérdező. Viszont, még mindig aktuális, hogy megoldjuk, szóval ha gondolod, én ráérek.
2022. jún. 6. 18:00
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, most kicsit gépnél vagyok, de mást kell csinálnom, meg kell válaszolnom egy csomó levelet.

Most nyugalomban van a telemetry, kilőttem párszor miután bekapcsoltam a wifit és abbahagyta egyelőre a hülyéskedését, 1%-on van a hdd-használat.

2022. jún. 6. 18:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Rendben, viszont, én szerintem majd újra elkezdi, figyelj, kérdező, amikor neked jó, írj nyugodtan, én fent leszek, ha nem is, mindenképp válaszolok rá. És, jó munkát addig is neked :)
2022. jún. 6. 18:05
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm és viszont!
2022. jún. 6. 18:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszönet, és nincs mit. :)
2022. jún. 6. 18:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!