Win10 feladatkezelőben a Távoli eljáráshívás az, amikor a Microsoft molyol a gépemen, ha kérem, ha nem?
Jóestét kérdező, figyelj, már igazából, telepítettem, és egyáltalán nem lesz leterhelő, vagy plusz meló ez nekem, én szívesen segítek, másrészt, egyáltalán nem bonyolult a PH, vagy a rendszerleíró, én értem azt, amit csinálok, és szívesen segítek :) Sőt, jó hírem van, a sok rendszer folyamattal is tudunk kezdeni valami, a Windows 10-be, van egy beállítás, a rendszerleíróban, ami több folyamatba teszi az svchost.exe-t, ezt lehet csökkenteni, jelentősen. Másrészt, az összes telemetry-t eltudjuk tűntetni, probléma nélkül. Csoport házirend segítségével, még makrót is tudunk hozzá írni ha szükséges.
Viszont, mára megyek, jóéjszakát, holnap, estefele érek haza.
Elmulasztottam, bocsesz, dolog volt, de megoldom úgy egyelőre, hogy mindig kilövöm egyenként.
Meg egy ismerősöm javasolt valami update-sallang-kigyomláló segédprogramot, amivel ezeket le lehet korlátozni.
Köszönöm, most kicsit gépnél vagyok, de mást kell csinálnom, meg kell válaszolnom egy csomó levelet.
Most nyugalomban van a telemetry, kilőttem párszor miután bekapcsoltam a wifit és abbahagyta egyelőre a hülyéskedését, 1%-on van a hdd-használat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!