Miért nem játssza le a hangot a GOM PLayer-em? A kép megy, de a hang nem szól.
Figyelt kérdés
Eddig rendesen lejátszotta a videókat, amiket letöltöttem, most pedig a hang nem megy csak a videó. Mi baja lehet? Amit régen töltöttem le, azokon lejátssza a zenét is. Mit csináljak?2010. szept. 18. 19:20
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Egyébként nagyon jó kis player a GOM, de én azért szétválasztanám a codecet a playertől. Ami igaz, hogy semmit sem ér a lejátszó codec nélkül. Eddig én még nem találkoztam olyan videoval,amit a GOM vagy a Media Player Classic nem játszott volna le. K-lite 6.2.0 van fent.
3/3 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok valami nagy számítógépzseni, így nem igazán értem, hogy mit kell szétválasztani. Konyhanyelven nem tudnád leírni? Az mondatod az valami másik program helyette?
2010. szept. 19. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!