Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 telepitésnél...

Windows 10 telepitésnél fennálló Wifi probléma. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy új Asus X415E laptopot és felraktam rá a windowsot semmi gond nélkül és a telepitő végénél amikor kéri hogy csatlakozzak egy internet hálozatra akkor ott semmi nem jelenik egy Wifim sem amire lehetne csaklakozni..a laptopba peddig nincsen ETHERNET PORT igy nemtudok rá dugni internet kábelt.

Net nélkül is feltudtam rakni a windowsot valami korlátozott modba vagy mi és miután felrakta nemvolt net a laptopon sehogy nemtudtam megcsinálni letöltöttem a gyártó oldalárol a drivert és ugysem változott semmi volt már másnak is ilyen?

2022. máj. 30. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez van a laptopról a leírás alatt.

"Hátrányok

- Windows telepítés szívás volt. ( ASUS oldaláról le kell tölteni az SSD illesztő progiját. )

Ha tudnak erről az ASUS-nál nem tudom miért nincs kiküszöbölve, mert teljes leírás van a hiba orvoslására".

2022. máj. 31. 23:34
 12/12 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek nem az SSD vel volt problémája. Amikor a telepítő kérte az internet csatlakozást ott kellett volna megadni a wifi jelszót. Ha eléri az internetet az összes drivert letölti magától a Windows 10 A telepítés során.
2022. jún. 1. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!