Jó VPN a CyrberGhost?
Ha befizetek vpn re utánna én meg akarnám nézni Amerikai netflix.Akkor országok közül USAt kell kiválasztani csatlakozni és nézhető is?
Vagy hogy működik a vpn hogy lehessen nézni olyan oldalakat amik nem érhetők el nálunk?
De befizetni is kell, bár azt lehet paypallal gondolom.
- Ránéztem kíváncsiságból, szerintem ugyanazok vannak fent mint a Magyar Netflixen.
Csak kíványcsiságból, miért akarsz Netflix + vpn előfizetéssel nézni sokkal lassabb usa szerverekről, amit lehet sima Netflix előfizetéssel is?
Igen, persze.
Vagy ami engedélyezve van oda, simán lehet hogy pl. usában Kanada is engedélyezve van, és vannak oldalak ahol a kontinenst engedélyezik.
Itt
azt írják hogy jó hozzá.
Mielőtt előfizetsz, érdemes megpróbálni a Proton VPN Free-t, ott is vannak USA szerverek, lehet valamelyik feloldja. Több szerver is van, több ISP-vel, ha elsőre nem megy, érdemes tovább próbálkozni és elmenteni, amelyikkel működik.
Az ingyenes is korlátlan adatforgalmat ad, három ország, Holland, USA és Japán szerverekre lehet kapcsolódni. A sebessége közepes, de HD videók nézésére bőven elegendő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!